duminică, 20 iunie 2010

Trandafir II

Si un alt trandafir urcator, rosu, crescut pe langa gard , agatat de un soc din gradina vecinilor , care are acum aspectul unei perdele rosii de flori .
Pe acesta rosu l-am mai taiat in cate un an pentru ca are tendinta sa creasca mult si i se si usuca din ramuri (cele uscate oricum le taiam - daca puteam ajunge la ele de maracinis ).

2 comentarii:

  1. salut, acum ca e primavara, vreau sa-mi plantez tot felul de copacei, arbusti si flori in gradina. in toamna am terminat cat de cat casa, iar terenul e "chel". am facut si un plan peisagistic unde am introdus si acesti superbi trandafiri rosii agatatori. as dori sa stiu de la tine, daca ii plantez acum, la inceput de primavara, cam in cat timp sa-mi creasca si o sa se faca asa frumos ca la tine? intentionez sa plantez pe langa un gard de plasa pe o lungime de aproximativ 10 m, in partea de sud, deci soare din plin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primul an, care este de acomodare, s-ar putea sa nu aiba o crestere spectaculoasa, dar din anul al doilea, cu siguranta va incepe sa imbrace frumos gardul si sa faca multe flori. Dar depinde si de soiul trandafirului, poate ai noroc si va avea crestere frumoasa inca din prima vara.

      Ștergere